Νέα

  • Ενέργειες
  • Εκτύπωση σελίδας

Ημερίδα- Φόρουμ Πολιτών στη Δράμα με θέμα: Περιφερειακές Πολιτικές και Πολιτικές Συνοχής της ΕΕ απέναντι στη οικονομική κρίση & προβολή των νικητριών ταινιών του Βραβείου LUX 2011 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

20/9/2012

Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Δήμο Δράμας, με τον Πολιτιστικό Οργανισμό - Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας και την υποστήριξη του A-CERT Ευρωπαικού Ινστιτούτου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη διοργανώνουν στη Δράμα δύο εκδηλώσεις.

Ημερίδα - Φόρουμ Πολιτών με θέμα: "Περιφερειακές Πολιτικές και Πολιτικές Συνοχής της ΕΕ απέναντι στη οικονομική κρίση "με κεντρικό ομιλητή τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αθανάσιο Τσαυτάρη. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012και ώρα 17.30 στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δράμας (Δημαρχείο Δράμας)

Προβολή των νικητριών ταινιών Βραβείου LUX 2011 που απονέμει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο "Τα Χιόνια του Κιλιμάντζαρο" και "Attenberg" το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου και ώρες 15.30-19.00 στο Κινηματοθέταρο "Ολύμπια" (Οδός Ελ. Βενιζέλου 117)  

Στα Σχετικά Αρχεία έχουν αναρτηθεί η πρόσκληση και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

 

Σχετικά αρχεία

Φωτογραφίες

Ημερομηνία τελευταίας τροποποίησης: 21/3/2013